Familieplezier in Spanje!

Pretparken in Spanje nabij uw vakantiehuis in Spanje

Ongetwijfeld kunt u zich met hele gezin prima vermaken op de zonnige Spaanse stranden. In uw eigen vakantiehuis van Club Villamar beschikt u zelfs over een eigen zwembad. Omdat u misschien toch eens een dagje iets anders wilt, zetten we hier een paar kindvriendelijke pretparken in Spanje voor u op een rijtje.

Port Aventura Park – Salou
Spectaculair avonturenpark dat is opgedeeld in verschillende wereldthema’s, zoals China, Mexico, Far West, Polynesia en Mediterrania. In het Chinese gedeelte vindt u het pronkstuk van het park: de achtbaan Dragon Kahn die maar liefst acht keer over de kop gaat!

Isla Mágica – Sevilla
Nog een verrassend themapark dat is verdeeld zones, zoals de Amazone, Piraten, Andalusië en Amerika. Isla Mágica is misschien niet het grootste park dat u in Spanje kunt vinden, uw kinderen zullen zich ongetwijfeld prima vermaken in El Jaguar, de 4D Cinema en de vrije val van El Desafio. Dit park is vooral leuk voor gezinnen met kleine kinderen.

Parque Warner – Madrid
Een van de grootste parken van Europa waarin de filmwereld centraal staat. Vol met bloedstollende achtbanen maar ook met waterattracties die voor wat welkome verkoeling zorgen. Over een bezoek aan dit indrukwekkende pretpark zullen uw kinderen nog lang napraten!

Aqualundia – Benidorm
Dit waterpretpark is een genot voor iedereen die van water en verfrissing houdt. U vindt hier enkele reusachtige glijbanen en ook spectaculairdere attracties als de Kamikaze, de Big Bang en de Splash. Het park beschikt over voldoende parkeergelegenheid en voor kinderen onder de drie jaar is de toegang zelfs gratis.